onsdag 23. mai 2018

Utebursdag i stekende varme


Så ble det bursdagsfeiring igjen. Dagen bød på skyfri himmel og mange varmegrader i lufta, så vi tok sjansen på utebursdag. Vi gjorde klar til fest i perrongen, og pyntet med vimpler, ballonger og konfetti. Så satset vi på at vinden ikke skulle ta fullt så hardt som da vi feiret utebursdag i fjor


Vi fyrte opp i grillen, og serverte toast fra menyen. Det passet fint med litt lett mat i sprengvarmen, og ingen savnet de klasssiske bursdagspølsene. Og mens maten fikk lagt seg, lekte tweensene boksen går og andre tradisjonsleker. Det var godt å se at de enda har det barnlige i seg. 


Etterpå ble det servert litt av hvert, i en salig blanding. Det var brownies, sjokolade og søtsaker til de som hadde dessertbehov, cashewnøtter og popcorn til de som hadde saltcraving, og frukt man kunne lage egne fruktspyd av til de som ønsket å følge den sunne linja. Og når de hadde forsynt seg godt, lot de rester være rester, og spilte seg noen runder med kubb. 


Det ble etter hvert nødvendig å kjøle seg ned i den insisterende sommervarmen, og alle fikk sette sammen hver sin is, etter personlige preferanser. Etterpå var det ingen sak å fortsette litt til, selv om det var varmt. Bursdagen ble avsluttet på trampolina, med gjester som var litt klammere og med litt mer bustete hår enn da de kom. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)