Hjemme hos oss er det en del faste rutiner. Helgetaco er én av dem. Og ingen taco uten mannens hjemmelagede guacamole...
Begynn med å mose avokadoene. De bør være nokså myke, slik at de er gode å jobbe med. Er de i hardeste laget, kan du gjerne jukse litt med en stavmikser.
Del så opp chilien og bland inn denne.
Så er det hvitløkens tur. I akkurat denne småretten gjør det seg best å kutte den opp i småbiter.
Press en halv lime over blandingen...
...og tilsett opphakket koriander.
Hvis avokadoene du brukte var harde, kan det hende du vil tilsette et par spiseskjeer med majones, for slik å binde det hele bedre sammen. Smak til slutt til med salt og pepper.
Er ikke taco det helt store, kan guacamolen brukes til mye annet også. Jeg synes den er så god at den gjerne kan spises helt alene... Sunt og godt.
Nå er denne helga på hell, men dette er kanskje noe å vurdere neste helg..?
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)