onsdag 2. august 2017

Juli på Instagram


1. Mye reising, men uten å glemme de små øyeblikkene, borte og hjemme.

2. Kongsbergjazz i solskinn, og Kongsbergjazz i et industrielt konsertlokale på kveldstid. Det beste fra to verdener. 


3. Fjellturer i raus natur og måltider på verandaen. Bevissthet om at lykken ikke trenger å være verken langreist eller kostbar. 


 4. Dager på Sørlandet. Bugnende frokoster, stemningen i et sommerkledt Arendal, følelsen av ro og harmoni. Ingenting er travelt på Sørlandet.


5. En hel dag i Dyreparken Kristiansand. Vakre dyr og fugler, artige karakterer, spennende aktiviteter, og ikke minst: Kardemommeby, so, gjør selv den mest satte voksne deilig barnlig igjen. 


6. Kjapp reorganisering av kofferter, deretter avreise til Hamburg. Ei natt på reisefot, for så å innta en for oss ny by. Frokosten var som en varm klem fra en god venn.  


7. Nytelsen ved å bo på et designhotell. 


8. Regn og sol, husfasader man ikke kan være likegyldig til, hippe og koselige spisesteder, frodighet og lyden av bølgende, skvulpende, sildrende, fossende, rennende vann overalt, hamburgere, stemningen på kveldstid, og utsikten som hele tiden er vendt mot byens godside. 

9. Dagene imellom, som også må tas vare på. Måltider ute når været tillater det, støvtørking med en harelabb når det regner, fyring i bålpanne etter at sola har tatt kvelden, husmannskost sammen med  de man er glad i. 


10. Og helt på tampen: en tur til Sveriges vestkyst. Deilige måltider, historisk sus og stort, åpent landskap. ...

Juli, altså.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)