mandag 30. april 2018

Instagram i april: lys, varme og forventninger


1. Dagene ble lengre og lysere, våren gjorde endelig sitt inntog, og oppvåkningen var mye mer total enn en vanlig mandagsstrekk. 

2. Vi koste oss med de siste påskerestene, og gled umerkelig inn i hverdagen igjen. Mer lys og varme ga mot til å prøve å dyrke fram det grønne igjen. Vi utfordret hverandre i den nye, felles interessen vår. 

3. Badet fikk et lite ansiktsløft, og lesekroken ble bedre utstyrt. Sitrontreet skjøt nye skudd, og de hvite blomstene innhyllet oss i den søteste aroma. Jeg gjorde små endringer her og der, mens jeg drømte om litt større inngrep i en kanskje ikke altfor fjern framtid. 


4. Våren ble mer og mer insisterende, og solstrålene gjennomboret hverdagen. 

5. Vi fikk noen rolige dager, med pusling hjemme og godt utprøvde middagsklassikere. Men så var vi med ett i gang med ett av vårens høydepunkt: fotballsesongen. 

 
6. Omtrent samtidig våknet loppegenet i meg, og sammen med ei god venninne startet jakten på skattene vi ikke visste at vi lette etter. 

7. Vel hjemme igjen handlet det om å findyrke inspirasjonen, nyte de stadig lysere og varmere dagene, virkelig kjenne på smaken av kaffe brygget på nye bønner, og legge planer for hvordan ta i bruk de nyervervede skattene i det daglige. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)