onsdag 7. mars 2018

Berlin 2/5. Prenzlauer Berg, Café Butter, Magic Mountain og Morning Glow Coffee Shop


På dag to i Berlin tok vi U-Bahn til Prenzlauer Berg, og vandret freidig i fine omgivelser mot en av våre yndlingsplasser: Café Butter. 


Der spiste vi dagens frokost, og la et godt grunnlag for resten av dagen. 

Etter frokost hadde vi et klart mål, og vi bestemte oss for å ta beina fatt for å komme oss dit. Slik kunne vi få sett mest mulig av omgivelsene på vei dit. For første gang gikk vi innom Mauerpark. Litt sliten, men humoristisk og med glimt i øyet. 


Videre beveget vi oss fra ytterpunkt til ytterpunkt. Fra urbane, betongtunge underganger, til fuglekvitter og vårtegn i jorda.

Og akkurat da det føltes som vi hadde forflyttet oss helt til randsonen av byen...

...viste det seg at målet lå som en hildring rett foran oss: Magic Mountain. 

Der skulle E få prøve seg i klatreveggen, og M skulle sikre. Etter litt strategiprat, kastet de seg begge ut i sin største klatreutfordring til nå. Og det ga virkelig mersmak. 

Etterpå fikk E seg en lenge etterlengtet doughnut. Såpass må det være når man har mestret store utfordringer i klatreveggen.


Vi fortsatte å utforske Prenzlauer Berg, og fant hele tiden spor av
glimtet i øyet og humoren som hele tiden bobler rett under overflaten. Det ble mye gåing og mange timer ute, og plutselig kjente vi at vi var klare for å avrunde dagen i Prenzlauer Berg. Vi fikk anbefalt en koselig café av en lokal, og dro dit for å varme hendene rundt en kaffekopp. Morning Glow Coffee Shop ble turens koseligste overraskelse for min del. En liten, lun café med deilig stemning, koselig interiør og fantastiske lamper. Og når kaffen attpåtil var sterk og kakestykkene rause, var i grunnen lykken komplett. Vi satt der til vi ble varme i kinnene og de begynte å stenge for dagen. Da kunne vi fulle av ny energi ta fatt på dagens siste gåetappe. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)