lørdag 3. mars 2018

Instagram i februar: full vinter og dager i Berlin


1) Måneden som ble så veldig todelt: før og etter Berlin.2) Ute snødde og snødde det, og inne søkte vi ly.


3) Solstrålene varmet, og minte oss på at det ikke er så lenge før vi kan begynne å drømme om våren. Enn så lenge nøt vi likevel det perfekte vinterværet. Vi fikk vinterroser i kinnene av minusgradene, og fant varmen under myke pledd når vi gikk inn igjen. 4) Det ble morsdag og fastelavn på samme dag, og vi koste oss med gode måltider sammen. 


5. Mamma begynte å forberede seg på å flytte til leilighet i byen, og serverte de legendariske vaflene sine en siste gang i huset ved skogkanten. Opprydding førte til mimring, og ønsker om å bli flinkere til å pleie røttene i tiden framover. De eldste måket snø på tak, og den yngste laget engler i snøen. Enda ei helg ble historie. 


6) Siste dag før vinterferie dro skolen på fjelltur, og det føltes som det allerede var påske. 7) Bare et par dager senere var vi på vei til Berlin, til den totale kontrasten til vinterfjellet. 8) Berlinlykken. 


9)Velsmakende måltider i sjelfulle lokaler. Utfordringer i klatreeldorado. Steder og ting man snubler over, på gateplan og bak dører. 


10) Kunnskapssøken og lettbeint shopping. 11) Alle de solide kakestykkene og varme kaffekoppene. U-Bahn-stoppene og forventningene på vei fra ett sted til et annet. Den gode følelsen etter innholdsrike dager, på vei tilbake til hotellet og varmen. 1 kommentar:

  1. Så vakre bilder... ferieTID = deilig TID. Nydelig Berlin. Herlig å se bilder ditt.
    Vi koser oss... på Vesterålen denne VINTERferie... det var så fantastisk...
    Hilsen til deg. Viola

    SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)