søndag 1. oktober 2017

Plommetreets frukter


Alltid en unnskyldning for å kunne unne seg noe ekstra. De mykeste plommene ble til ei plommekake.  Med et dryss av perlesukker og hakkede mandler på toppen gjorde den seg godt til ettermiddagskaffen. 






Vi kokte saft for første gang. Her kom Ms kunnskap om sterilisering av flasker ved ølbrygging til sin rett. Nå står resultatet på matboden, og venter på anledninger til å bli hentet fram.








Syltetøyet ble rørt sammen på lykke og fromme. Sammen med en dæsj kanel og noen dråper presset sitron ble resultatet akkurat i balanse. Litt er til å spise  nå, mens mesteparten er i fryseren og venter på kommende frokoster, være seg høytidelige julefrokoster eller helt vanlige helgefrokoster. 


...

Plommelykken skulle visst vare lenge i år..!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer og hilsninger. Jeg setter stooor pris på hver og en av dem. :)